رئيس مركز استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه مردم مدیر نوکر میخواهند، گفت: زمان شعار به پایان رسیده و مردم از ارائه آمارهای ناصحیح خسته شدهاند و تنها خواهان صداقت هستند نه دلار
حجتالاسلام دکتر حسن روحاني رئيس مركز استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام كه در دومين همايش تخصصي بينالمللي "برند برتر؛ كيفيت برتر" سخنراني ميكرد، گفت: امروزه برند به عنوان تصاحبكننده بازار بوده و اگر بگوييم برند فاتح بازار است سخن گزافي نگفتهايم.
دکتر روحاني تصريح کرد: امروزه برند بازار اکثر کشورها از جمله ايران را تصاحب کرده و از مرزهاي جغرافيايي هم فراتر رفته است.
وي در ادامه به نامگذاري امسال تحت عنوان "توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني" اشاره كرد و افزود: توليد پايه ، اساس و استقلال هر كشور بوده و قطعا زمينهساز رشد و توسعه و ارتقاي جايگاه يك كشور خواهد شد.
عضو مجلس خبرگان رهبری همچنين تصريح كرد: اگر قرار است معضلات اقتصادي و مشكلات حوزه اشتغال، تورم و... را حل كنيم بايد به توليد روي بياوريم چرا كه توليد ميتواند اين مشکلات را حل کند.
دکتر روحاني با بيان اينكه توسعه توليد ميتواند به اشتغالآفريني كمك كند، تصريح كرد: ما بايد شرايطي را ايجاد كنيم تا توليد كننده به دور از هر گونه دغدغه به توليد ادامه دهد.
رئيس مركز استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه به اهميت قانونگرايي در کشور اشاره كرد و اظهار داشت: در جامعۀ قانونگزار توليد ميتواند با امنيت باشد و اين امر منوط به اجراي قانون به جاي سليقه است.
وي افزود: ثبات مقررات، اصل مهمي در تامين امنيت توليدكننده به شمار ميرود به طوري كه اگر توليدكننده با تغيير قوانين مواجه شود امنيتي براي سرمايهگذاري پيدا نخواهد كرد.
دکتر روحاني در بخش ديگري از اظهاراتش به موضوع شكر اشاره كرد و گفت: در سال 85 تعرفه 150 درصدي شكر يکشبه به ٤ درصد تقلیل یافت كه باعث ضربهخوردن كشاورزان و حوزه توليد شد به گونهاي که صدمات آن تاكنون جبران نشده است.
نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي افزود: در وضعيت فعلي با افزايش قيمت نفت، حجم واردات نيز افزايش مييابد و جالب آنکه کالاهایي وارد ميشود که به راحتي ميتوان آن را در داخل توليد کرد.
وي در ادامه سخنان خود تصريح كرد: سیاست خارجی بر مبنای اینکه همه را متخاصم و دشمن بدانیم، نادرست است و اینگونه رابطه چگونه میتواند بازار هدف برای تولیدگر به وجود آورد، گفت اگر ما بخواهیم در بخش تولید گامهای مثمر ثمری برداریم باید روابط خارجی خود را گسترش دهیم. اما متأسفانه شاهد هستیم که بر اساس دیپلماسی سلیقه روابط خارجی ما با کشورهای دیگر هر روز در حال تغییر است.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه در مقوله اداره کشور باید از دادن شعار و سخنرانیهای مکرر پرهیز کرد، گفت: ما باید کاری کنیم تا همه به سمت تولید گام برداریم. تولیدی که با امنیت باشد و موانع آن را برطرف کنیم که به طور حتم این موضوع در شرایطی امکان پذیر خواهد بود که ما منزلت اجتماعی برای سرمایهدار و تولیدگر به وجود آوریم.
دبير اسبق شورای عالی امنیت ملی با بيان اينكه در كشور به اندازه كافي قانون و مقررات و اسناد فرادستي وجود دارد، گفت: مشكل در مديريت و نحوه اجرا است؛ به طور مثال قانون هدفمندسازي يارانهها يكي از قوانين بسيار خوبي بود كه همه موافق اجراي آن بودند ولي آيا اين قانون به درستي اجرا شد؟
رئيس مرکز استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: در 7 سال گذشته رشد نقدينگي از 69 هزار ميليارد تومان به حدود 400 هزار ميليارد تومان رسيده است كه اين نقدينگي بسيار بنيانكن است.
دکتر روحاني ادامه داد: غذاي حلال ميتواند به عنوان موضوع برند، جالب توجه در جهان شناخته شده است و ما ميتوانيم روي حضور فعال در اين بازار سرمايهگذاري كنيم.
وي در ادامه به مشكل سرمايه اجتماعي در كشور اشاره كرد و گفت: اعتماد مردم به مسئولين و برنامهريزان از مهمترين دغدغههايي است كه بايد مسئولان به آن پاسخ بدهند.
دکتر روحاني با اشاره به اینکه مردم مدیر نوکر میخواهند، نه نوکر خالی، اظهار داشت: زمان شعار به پایان رسیده است. مردم از ارائه آمارهای ناصحیح خسته شدهاند و تنها خواهان صداقت هستند. از اینرو حل مشکلات اقتصادی در شرایط فعلی باید اولویت اصلی و اساسی کشور باشد.
و يا افزود: صرفا با نماز شب و صداقت نميتوان همه كارها را انجام داد بلكه بايد برنامهريزي و مديريت هم در کار باشد.
رئيس مركز استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام در پايان خاطر نشان كرد: اگر شرايط داخلي و روابط با دنيا را مناسب كنيم قطعا شرايط اقتصادي و مشكلات بهبود يافته
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 18,ژانویه,2025